biztosnág

COVID-19 tájékoztató - Kényelem és biztonság

A Super-Invest Kft. (Corvin Hotel - Aqua Hotel) Koronavírus (COVID-19) üzletmenetének folytonossági tájékoztatása kedves Vendégeinek

Cégünk figyelemmel kíséri a járványt tavaszi megjelenése óta, és hazánkban is a kialakult helyzettel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket.

Cégünk minden munkatársára a mostani helyzetben számítani lehet és olyan intézkedéseket vezettünk be tavasszal, melyekkel minimalizálni tudtuk a járvány egészségügyi hatásait. Ezen intézkedések azóta is folyamatosak!

Számunkra fontos munkatársaink, környezetükben élők egészsége, és ezek figyelembevételével határoztuk meg a következő időszakra üzletmenetünket, ezzel is csökkentve a ránk néző gazdasági hatást.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-19 kézikönyve és a WHO ajánlása alapján fertőtlenítjük helységeinket.

Fertőtlenítőket helyeztünk el az épület több pontján

Segítjük a megfelelő távolságtartásban

Éttermünkben magas higiéniai és biztonsági fokozatú svédasztalos reggelit biztosítunk

Pihenés, kikapcsolódás egy magasabb szintű higiéniai és biztonsági működés mellett.

Vendégeink kényelmes és biztonságos pihenése a mi feladatunk.

Az általunk meghozott intézkedésekkel elkerülhetővé váltak a fertőzések és a fertőzésnek való kitettség a legalacsonyabb mértékre szorult. Mivel szállodáink befogadó képessége nem éri el külön - külön a 100 főt, így biztosítani tudjuk a folyamatos működést. Ezzel is csökkentve vendégeink kockázatnak való kitettségét.

Beszállítóinkkal is olyan folyamatokat alakítottunk ki, hogy minimális legyen fertőzés terjedése. Ezt is a fentebb megnevezett higiéniás megoldásokkal oldottuk meg.

Bizakodunk, hogy mostani járvány már nem sokáig érezteti hatását. Mi már előre gondolkodunk és több szakemberrel folytatott egyeztetés követően bátorírtjuk régi és leendő vendégeinket, hogy már most gondoljanak a koronavírus utáni időszak kikapcsolódására.

Tudjuk és a visszajelzések alapján állíthatjuk, hogy az utazási kedv sokszorosára nőt az elmúlt hónapokban. Ez a mostani hónapban is megmaradt.

Hisszük, hogy mostani intézkedéseink óvják vendégeink és kollégáink egészségét és csökkentik a fertőződés lehetőségét.

Nem csak mi, hanem Gyula városának turisztikával foglalkozó vállalkozásai is mindent megtesznek a kényelmes és biztonságos pihenés biztosításáért.

 

Szeretettel várjuk Önöket!