"Vár" superior

 

 

Közel 30 négyzetméteres tágas szoba, 2 nagy franciaággyal, amelyeken kényelmesen pihenhetnek a vendégeink.

Családi szobák

 

 

Káma Szútra superior 1 " Love" B-01

 

 

Földszinten, külön álló bejárattal rendelkező szoba, amely a parkolóból nyílik, így biztosítva a szükséges diszkréciót egy romantikus pihenéshez.

 

Káma Szútra superior 2 "Szerelem"( 305, 308)

 

 

Romantikus berendezés, ágy előtti fal tetőtől talpig tükör, fürdőkád a szobában, intim szférát biztosítva, zuhanyzót külön találják meg a vendégeink.

 

Káma Szútra Lakosztály "Boldogság" 100A

 

 

Romantikus, nagy franciaággyal, amely fölött vörös fény, illetve kis csillagok adják a hangulatvilágítást. A franciaággyal szemben a pódiumon található a táncrúd, amely mögött vörösfény világítja meg a tükörfalat. Tágas fürdőszobájában zuhanyzó található.

"Bűbáj" szoba (303, 306)

 

 

Nagy körággyal rendelkező szoba amelyet tükrök vesznek körül, illetve az ágy fölött diszkrét vörösfény szolgáltatja a hangulatvilágítást. A szoba zuhanyzóval rendelkezik.

"Randi" szoba ( 301, 302)

 

 

Romantikus szoba, amely két részre osztódik. A szoba eleje egy körbe kárpitozott franciaággyal biztosítja a pihenést, a szoba belseje egy függönnyel van elválasztva, amely mögött egy kicsit merészebb de stílusos rózsaszín matracon lévő táncrúd áll a vendégek rendelkezésére.  A szoba zuhanyzós.

 

"Vágy" szoba ( 304, 307)

 

 

Romantikus szoba, amelyben különleges, extra bekészítésekre van lehetőség a romantikázni vágyóknak.

A szoba zuhanyzós.