Vendégélmény a Gyulai Corvin Hotelben

Az elmúlt hétvégén egy fantasztikus élményben volt részem, amikor párommal ellátogattunk a Corvin Hotelbe, Gyulára. Több monoton, hosszú munkahét után a kapcsolatunk is szükségét érezte egy kis felfrissülésnek, és úgy éreztük, hogy ez a hely tökéletes választás lesz számunkra.

Már az érkezés pillanatában éreztük, hogy különleges helyre érkeztünk. A hotel belső kialakítása és a szobánk berendezése olyan romantikus hangulatot árasztott, ami azonnal elvarázsolt minket. Amikor beléptünk a vörös rózsaszállal és gyertyafénnyel feldíszített szobába egyből éreztük, hogy egy különleges hétvégének nézünk elébe.

Azonban a legnagyobb meglepetést a személyzet kedvessége és figyelmessége okozta. Minden alkalmazott, akivel találkoztunk, hatalmas mosollyal és nyitott szívvel fogadott bennünket. A kiszolgálás és a vendégek iránti törődés olyan érzést keltett, mintha csak rég nem látott barátainkhoz látogattunk volna el, mindezt a tematika által megkövetelt legnagyobb diszkrécióval.

A szálloda ideális elhelyezkedése révén lehetőségünk nyílt felfedezni Gyula varázslatos kis városát is. Az esti séták során a belváros romantikus hangulata igazán magával ragadott minket, csobogó szökőkutak, virágok és mennyei fagylaltok. A Körös partja, az autentikus vár, a gyönyörű Almásy kastély és a kisvárosi hangulat minden porcikájában érezhető volt.

Biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatérünk erre a különleges helyre, hogy újra átéljük ezt a romantikus élményt.

Köszönjük Corvin Hotel, köszönjük Gyula, hogy lehetővé tettétek számunkra ezt a felejthetetlen kikapcsolódást!

Ha megjött a kedved az utazáshoz, vagy esetleg olyan kérdés merült fel benned, amire itt nem kaptál választ, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal bármikor az alábbi elérhetőségeinken:

E-mail: info@karitativhotel.hu

Telefon: +36 30 5995058

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment