BEMUTATKOZIK A MEGÚJULT CORVIN HOTEL GYULA

Magyarország első szállodája, ahol a tematika a romantika.

Pároddal közös utazásotokat tervezgetve könnyen elveszhettek a hotelek, motelek, apartmanok és vendégházak végeláthatatlan kínálatában. Szörföztök a különböző szállásfoglaló oldalakon, próbáltok eligazodni a különös nevekkel ellátott szobatípusok között, melyekről csak sejteni vélitek, valójában mit is jelentenek. Már-már feladni készültök, amikor hirtelen szinte mentőövként ragyog fel a Corvin Hotel Gyula három csillaga, melyhez hasonlót keresve sem találhattatok volna.

De mi teszi különlegessé és kihagyhatatlan úti céllá?

Az ország legromantikusabb szállodája

A Corvin Hotel hazánkban egyedülálló módon kifejezetten a romantikáé a főszerep. A szálloda felnőttbarát, gyermekeket nem fogad, kizárólag partnerükkel érkező vendégek számára biztosítja szolgáltatásait.

Az ajtón belépve azonnal kiderül, hogy különleges helyre érkeztünk, hiszen a berendezés, a színek, az anyagok minden erejükkel a szerelem lobogó tüzének melegét közvetítik. A szobákba érve ez a tűz pedig csak még nagyobb lángra lobban…

 

Álmaitok hálószobája

A szálloda mind a huszonhét szobája romantikus tematikájú, azonban stílusban és berendezésben egymástól mégis eltérnek, hogy ki-ki megtalálhassa az ízléséhez legközelebb állót. Romantika, Románc, Szerelem, Bűbáj – néhány a szobák árulkodó fantázianevei közül, melyek segítik a választást. A királyi méretű, egyedi kialakítású ágyakon és gyertyafényes hangulatvilágításon kívül igény szerint speciális szobai berendezések is gondoskodnak az exkluzív miliőről.

A szálloda saját SPA részlegén pezsgőfürdő és finn szauna biztosítja a lazítás lehetőségét. A wellness kizárólag privát módon vehetik igénybe a vendégek, kettőnél több fő egyszerre sosem tartózkodhat bent, ezzel garantálva a romantikus percek zavartalanságát.

Különleges élmények különleges alkalmakra

A ház egyedi hangulata tökéletes helyszínt biztosít bármilyen jeles esemény megünnepléséhez. Legyen szó lánykérésről, születésnapról vagy más nagy bejelentésről, a rózsaszirom-szórás, a behűtött pezsgő vagy szobába készített torta még emlékezetesebbé teszi a pillanatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment